Τι γίνεται όταν τελειώσουν οι 14 ημέρες;
Επιλέγετε πλάνο ή σταματάτε. Αν σταματήσετε, τίποτα από όσα καταχωρήσατε δεν διαγράφεται ούτε κρύβεται — παραμένει αναγνώσιμο και εξάγεται σε CSV. Χάνετε τη δυνατότητα να προσθέτετε μονάδες, όχι την πρόσβαση στα δικά σας αρχεία.